Diensten

Hoe kunnen wij helpen?

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om groei voor jouw bedrijf te realiseren. 

Groeistrategie

Wij bieden jou een gratis op maat gemaakte groeistrategie aan, die één van onze specialisten met jou gaat uitwerken tot een definitief plan.

Online marketing

Richten op meerdere dingen? Ons pakket van online marketing betreft een heel groot assortiment aan mogelijkheden om groei te realiseren voor jouw bedrijf.​

Meer conversies

Krijg je wel voldoende bezoekers, maar ondernemen zij niet de actie(s) die jij voor ogen hebt met jouw campagnes? Dan kunnen wij ondersteunen met conversie optimalisatie.

Sociale Media

Sociale Media zijn dé manier om jouw potentiële klanten te bereiken en te informeren. Ook kan je, als je goed te werk gaat, gratis een grote doelgroep bereiken. Heb je het gevoel dat dit beter kan? Dan kunnen wij hierbij ondersteunen.

Boekhouding & Belasting

Wij hebben gemerkt dat klanten het fijn vinden om de volledige ontzorging bij één verantwoordelijke neer te leggen, daarom bieden wij naast commercieel advies ook financieel advies aan. Hierbij verzorgen wij de boekhouding en kijken we naar de meest voordelige fiscale aandachtspunten, waarna we de aangifte(n) indienen!

Help & Support

Wij zijn elke dag 24/7 beschikbaar voor vragen en advies. Contact opnemen met ons kan via de contact pagina van de website of via een mail naar: info@promediamarketing.nl

Onze klanten

Dit zijn klanten waar we onlangs de samenwerking mee zijn aangegaan.

"ProMedia denkt actief mee"

De samenwerking met ProMedia is erg prettig. We hebben korte lijntjes en ProMedia levert goede, creatieve ideeën aan die geheel aansluiten op onze bedrijfstak. Aanrader.
Eline Maree
CEO, DE OPPASLIJN

"Een marketeer op wie je kunt bouwen!"

Ik heb Niels leren kennen als een betrokken marketeer die met de klant meedenkt. Ook met betrekking tot de inhoud van reclame uitingen probeert hij nieuwe wegen te bewandelen en is hij niet bang om van de bestaande paden af te wijken. Hij neemt de tijd voor je, zelfs 's avonds of in het weekend en dat is voor een zzp'er zoals ik eindeloos! Kortom, een marketeer op wie je kunt bouwen!.
Petra Mens-Omtzigt
CEO, GRIEKSONLINE

Graag samen met ons een project starten?

Je hebt nu de kans om een gratis marketingstrategie op maat van ons te ontvangen én om samen met één van onze experts een plan op te stellen om uw bedrijf te laten groeien.